Vodeći partner

Regione Toscana

Partneri

emiliaromagna
toscana

Sufinansira

cooperazione

Implementira

oxfam

Sponzori

seenet

Poslovni susreti Tuzla - Vukovar

Općina Tuzla i Opšte udruženje samostalnih privrednika opštine Tuzla, kao partner, implementiraju projekat “Inovativno umrežavanje i ekonomska saradnja regija Tuzla i Vukovar (InECo)” koji je finansiran od strane EU u okviru IPA programa Prekogranične saradnje Hrvatska - Bosna i Hercegovina.

Osnovni cilj ovog projekta je jačanje institucionalne i ekonomske saradnje gradova Tuzla i Vukovar, sa fokusom na razvoj ekonomskih sistema u obje regije, kao i uspostavljanje mreže za saradnju malih i srednjih preduzeća u oba područja.

Nakon uspješno održanog prvog poslovnog susreta firmi koji je održan u oktobru 2011. u Tuzli, u okviru aktivnosti InECo projekta, u toku je priprema II poslovnog susreta firmi iz općine Tuzla i firmi iz Vukovara koji će se održati 28. februara  2012. godine u Vukovaru.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na poslovnim susretima, molimo Vas da popunite upitnik koji Vam dostavljamo u prilogu i navedete za koji ste oblik saradnje zainteresovani. 

Molimo Vas da popunjeni upitnik dostavite na fax broj 035 314 970 ili na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. , najkasnije do 20. februara 2012. godine.

Pregled profila svih firmi iz Tuzle i Vukovara će biti distribuiran svim prijavljenim firmama kako bi mogli izabrati odgovarajuće firme za ovaj poslovni susret. Za firme iz Tuzle će biti organizovan prevoz autobusom do Vukovara.

Upitnik možete skinuti u našoj sekciji "Download".

Ukoliko Vam bude trebala neka informacija ili pomoć vezano za popunjavanje upitnika, možete kontaktirati Udruženje na telefon 035 314 970 ili e - mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. .