Vodeći partner

Regione Toscana

Partneri

emiliaromagna
toscana

Sufinansira

cooperazione

Implementira

oxfam

Sponzori

seenet

Agro market 2012, Soni Trg, 22.09.2012.g

 U okviru manifestacije „Ljeto u Tuzli“, Opšte udruženje samostalnih privrednika opštine Tuzla uz podršku općine Tuzla, organizuje petu po redu manifestaciju pod nazivom Agro – market, 2012 na kojem će se i ovaj put predstaviti ruralni potencijali općine Tuzla, kroz ponudu zdrave hrane, voća i povrća, i prerađevina, te proizvodi ručne izrade ( suveniri, nakit, čestitke,...).

Manifestacija je izložbeno – prodajnog karaktera, te će svi posjetioci moći prije same kupovine i da degustiraju sve proizvode ( ajvar, džemove, med, rakije,...).

Na manifestaciji će biti upriličeno i sada već tradicionalno „kuhanje kotlića“, koji će biti služen svim izlagačima, i posjetiocima, a takođe će biti upriličen i zabavni program ( tamburaši, KUD – ovi,... ).

Ovim putem pozivamo sve građane da svojim prisustvom daju podršku ovoj manifestaciji, a samim izlagačima kupovinom, njihovih proizvoda, daju podstrek u proizvodnji zdrave hrane.

Manifestacija Agro – market 2012 se održava u subotu, 22.septembra.2012.godine, na prostoru Sonog trga, u periodu 10 – 17h.

Dobrodošli!